İş Geçmişi

Berkin

Berkin

Migros Ticaret A.Ş : Sous Chef - Ara 2020/Halen - İstanbul

  • Halkalı Arenapark AVM'de bulunan Migros'a bağlı bir yemek alanında BigChefs, Dobby's Burger, Nelipide ve SushiCo işletmeleri içinde barındıran bir mutfakta, mutfak şefi olarak görev yapmaktayım. Bu işletmede ürünler düzgün kurallara uygun şekilde çıkmasından ve işletme için önemli olan cost control sistemine dikkat ederek işletmenin yönetilmesinden sorumluyum. Umut Reçber'e önderliğinde bir işletmedir

ShiftDelete.Net : Freelance Super Moderator - Mar 2020/Halen - İstanbul

  • Teknoloji haberleri üzerine hizmet veren köklü şirketlerden olan Shiftdelete.net 'in sosyal platformunda Freelancer Super Moderatör olarak görev yapmaktayım. 12 Ağustos günü itibariyle Super Moderatör rütbesine terfi ettirildim.

BIGCHEFS : Assistant Chef de Partie - Eyl 2020/Kas 2020 - İstanbul

  • BigChefs bünyesinde ızgara bölümünün şefi ve tek yetkilisi olarak görev yaptım. Görevim esnasında gerek tezgahımın gerekse mutfak düzeninden sorumluydum. 50 kişilik personel yemeğinin ana yemeğini ve çorbasını yapmaktan sorumluydum. Görevim esnasında çıkan yeni bir iş teklifini değerlendirmek istedim ve yaşanan bir takım olaylardan dolayı ayrılmayı uygun gördüm.

WOW ISTANBUL HOTELS : Assistant Chef de Partie - Oca 2020/Mar 2020 - İstanbul

  • Sıcak mutfak bölümünde sabah vardiyası sorumlusu olarak görev aldım. Çalışmış olduğum bölümün gıda kontrollerini, hijyen kurallarını ve ürünlerin kalitesinin kontrollerinde görev aldım. Dolapların düzeni ve dolapların temizliği ile yakından ilgilenmekteydim.
  • Kahvaltı açık büfe bölümünde, omlet servisinde görev alarak misafirler ile ilişki halinde oldum. Aynı zamanda kahvaltı büfesinin hazılığı, düzeni ve ürünlerin kalite kontrollerinde görev aldım.
  • Ara ara düzenlenen yemekli organizasyonların arka planında hazırlıklarında, kontrollerinde, tabaklanmasında ve servislerinde görev aldım.
  • Deneme sürecim esnasında gerçekleşen ve devletimizin problemi olan Covid-19 virüs salgını sebebi ile oteldeki dolu oda sayısının en aza inmesi ve buna bağlı olarak iş potansiyelinin azalması otel yönetiminin personel çıkartma kararına yönelmesine neden olmuştur. Deneme sürecinde olduğumdan küçülmeye gidilirken ilk tercih edilenler arasında yer aldım ve iş hakkım fes edildi.

HuQQa The Market : Senior Demi Chef De Partie - Şub 2019/Ara 2019 - Oman

  • İstanbul The Market Bosphorus Steakhouse 'da 1 aylık bir eğitim ve çalışmadan sonra Muscat’ta görevime soğuk mutfak personeli olarak devam etmekteyim. Çalıştığım konumdaki HuQQa ve HuQQa Market’in açılışını yaptık.
  • Açılış ekibinde bulunarak mutfağın düzenini açılışa uygun hale getirmede görev aldım.
  • Soğuk ve Izgara personeli olarak görev aldım.
  • Sous Chef’in olmadığı zamanlarda mutfak sorumlusu olarak görev aldım ve mutfakta sipariş düzenini devam ettirdim.
  • Servis için gerekli araç ve gereçlerin temizliği ve düzeninden sorumluydum.

BTA Food and Services Group : Junior Demi Chef De Partie - Ağu 2015/Şub 2019 - İstanbul

  • Atatürk Havalimanı içerisinde alakart, açık büfe gibi bölümlerde çalıştım.
  • Atatürk Havalimanı içerisinde; Kitchenette Restaurant, Greenport Restaurant, TAV Airport Hotel, Prime Class Lounge çalıştım.
  • Muscat havaalanı açılış ekibinde yer alarak havaalanında ki birbirinden farklı 11 dükkanın açılışını ve yiyecek içecek anlamında sektör kurallarının yerine getirilmesi için çalıştık. Farklı ülkelerden gelen yabancı kalıcı personelin iş ahlakı hakkında ve şirket kuralları hakkında bilgilendirip adapte olmasını sağladık. Menülere personelin alışabilmesi için onlarla beraber çalıştık ve yol gösterici olduk.

Hilton Bosphorus : Stajyer - Şub 2015/May 2015 - İstanbul

  • Üniversitemin zorunlu stajı amacıyla girdiğim bu otelde bir çok temel bilgi edindim. Edindiğim bu bilgiler ile bolca pratik yapma fırsatını yakaladım.
  • Stajım süresince başta Oda Servisi olmak üzere Banketler, Açık Büfe Servisleri, Alakart ve Kahvaltı Show Tava'da görev aldım.
  • Bir çok önemli etkinlikte servis düzenini devamlılığını sağlamakla ve bu ürünlerin hazırlıklarında bana verilen görevi eksiksiz yerine getirdim.
  • Mutfak çalışma disiplinini ve mutfak çalışma prensiplerini edindim.

Migros Ticaret A.Ş : Danışma - Haz 2013/Tem 2014 - İstanbul

  • Part time şekilde danışma ve kasa sorumlusu olarak görev yaptığım 3M Mağazada okulumun staj sebebiyle ayrılmak zorunda kaldım.